دکتر مریم زندیه

بهترین دکتر برای ساخت دندان مصنوعی - جراحی دندان

معرفی دندان مصنوعی

بعضی از افراد بعد از دست دادن تعداد زیادی از دندان ها خود اقدام به کاشت دندان مصنوعی می کنند .این نوع از دندان ها که از پلاستیک ( مواد اکریلیک ) یا فلز و به صورت سفارشی ساخته می شوند تا به خوبی روی لثه‌ها قرار بگیرند.

البته در برخی مواقع از دندان مصنوعی تکه‌ای در صورت باقی بودن چند دندان و یا در صورت از دست دادن همه دندان‌ها از دندان مصنوعی کامل استفاده می‌کنند.

انواع دندان مصنوعی:

1 دندان مصنوعی ثابت :

دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت یک مجموعه واقعی از دندان‌های کاذب است که با بافت لثه‌ی پروتزی همراه است و همیشه در دهان شما باقی می‌ماند.

این دندان مصنوعی به راحتی با چند ایمپلنت دندانی محکم می‌شود که اگر با جراحی جزئی در مطب دندانپزشکی داخل دهان شما قرار داده شود، به بخشی از استخوان فک شما تبدیل خواهد شد.

2- دندان مصنوعی تیکه ای :

در مورد این دندان مصنوعی تکه ای که یا در فک بالا و یا درفک پایین استفاده می شود. از این دندان ها که متصل به پایه پلاستیکی همرنگ لثه است تشکیل شده که به یک بدنه فلزی متصل می باشند.

در حقیقت این بدنه فلزی در قسمت فک ها را در جای خود نگه می‌دارد. این نوع از دندان ها برای افرادی که تعدادی از دندان های خود را از دست داده اند و دوست ندارند از دندان مصنوعی ثابت استفده کنند یک گزینه مناسب است.

3-دندان مصنوعی کامل فوری

اما در مورد این دندان‌های فوری، بعد از آنکه همه دندان‌های باقیمانده شما کشیده می‌شود، در دهان شما قرار داده میشود. برای ساخت این دندان‌ها، دندانپزشک اندازه فک‌ها را تعیین کرده و مدل‌هایی از روی آن می‌سازد.

مزیت این نوع از دندان‌ها آن است احتیاجی نیست شما بدون دندان سپری کنید، با این حال شکل و اندازه این دندان‌ها باید تا چند ماه پس از قرار دادن در دهان به طور مرتب اصلاح و تنظیم بشود. چرا که استخوان حمایت کننده از دندان‌ها زمانی که ترمیم می شود، کمی تغییر شکل می‌دهد و این موجب می‌شود که دندان مصنوعی لق بشود.

4-دندان مصنوعی ژله ای

این نوع از دندان ها با توجه به حالت دندان ها و استخوان های فک بیمار دندانپزشک دندان مصنوعی ژله ای را تجویز می کند. تفاوت این دندان مصنوعی ژله ای با دیگر دندان های مصنوعی در نرم بودن، نداشتن حساسیت در دهان، و راحتی در استفاده از آن است. البته این دندان ها موجب تحلیل دندان های زیرین شدهو عمل جویدن غذا با آن زیاد مناسب نمی باشد.

جنس دندان مصنوعی :

در حقیقت جنس دندان مصنوعی از اکریلیک رزین بوده و برخی مواقع ترکیبات فلزی در آن بکار می رود. این امر برای استحکام در ساخت این محصول می باشد.


روش ساخت و کاشت دندان مصنوعی:

-در ابتدا شروع دندانپزشک یک قالب اولیه از دندان‌های بیمار با استفاده از وسایل خاص تهیه می کند این قالب از ماده نرمی به نام آلژینات ساخته می‌شود.

-در قسمت بعد از قالب اولیه به طور مخصوص برای دهان بیمار تهیه می‌شود.

- در مراحله بعد قالب ساخته شده با استفاده از ماده PVS یا پلی اتر ساخته و اصلاح میگردد.

-سپس قالب را به آزمایشگاه فرستاده تا از روی آن قالب اصلی و لبه‌های نگهدارنده آن ساخته بشود.

-در واقع اندازه قالب اصل در به صورت عمودی و فرم گاز زدن با آن وراحتی در دهان آماده و شکل ظاهری مناسب و دلخواه برای دندان‌ها و لثه‌ انتخاب میشود.

-در لابراتوار قالب‌ها نشانه‌گذاری و بر روی هم قرار می گیرند و دندان‌های مصنوعی فرعی ساخته میشود و برای امتحان برای روی دهان بیمار به مطب ارسال میشود.

-بعد از اینکه دندان‌‌های مصنوعی تایید و به صورت اصلی ساخته شدند. این دندان های ساخته شده باید دوباره امتحان بشوند تا در صورت ایراد در آنها مشخص و اصلاح شوند.

-در مرحله آخر ، آخرین کارها و بررسی ها بر روی دندان‌های مصنوعی انجام میشود و بع در دهان قرار می گیرد بیمار باید به مدت 1 هفته تا 1 ماه بعد از گذاشتن دندان‌ها برای معاینه آن به دندانپزشک مراجعه کند.

مراقبت از دندان های مصنوعی:

در مورد دندان‌های مصنوعی باید مانند دندان‌های طبیعی خود آنها را تمیز کنید . این عمل باید حداقل دو بار در روز بدین صورت که یک بار صبح و یک بار شب انجام شود تا دندان ها تمیز شوند. برای تمیز کردن دندان‌های مصنوعی کارهای زیر را به ترتیب انجام بدهید:

1-اولاً آنها را با مسواک و خمیر دندان یا با آب و صابون بشویید تا ذرات غذا از روی آن پاک و تمیز بشوند.

2-دوماً دندان‌های مصنوعی خود را در درون محلول جوشانی که با قرص‌های خاص خرید قرار دهید تا لکه‌ها و باکتری‌های روی آن تمیز بشوند .

3-سوماً این نوع از دندان‌ها را همانند دندان‌های معمولی مسواک بزنید.

نباید از مواد زیر برای تمیز کردن دندان های مصنوعی استفاده کرد :

-عدم استفاده از آب داغ 
-مواد شوینده آشپزخانه 
-استفاده نکردن از مواد ساینده 
-مواد سفید کننده رختشویی 
-الکل متیلی 
-مواد ضد عفونی کننده

به طو کلی استفاده از مواد تمیز کننده باید طبق دستور دندانپزشک صورت بگیرد.

هزینه دندان مصنوعی:

هزینه دندان‌های مصنوعی به نوع آن و مواد به کار رفته در آن بستگی دارد.هریک از این نوع دندان ها دارای هزینه های متفاوتی هستند.

برای ارتباط با دندانپزشکی لطفا با شماره های زیر تماس بفرمایید.


021-66732544


021-66723942


موبایل: 09384488110

برچسب ها :
دندان مصنوعی،انواع دندان مصنوعی،معرفی،هزینه دندان مصنوعی،دندانپزشکی در محدوده فردوسی،مطب دندانپزشکی در محدوده فردوسی،دندانپزشکی در محدوده خیابان استانبول،مطب دندانپزشکی در محدوده خیابان استانبول،بهترین دندانپزشک برای عصب کشی دندان


بهترین دکتر برای ساخت دندان مصنوعی


پیمایش به بالا